Wat is een bulletjournal?

By | July 17, 2021

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal?

Wat is een bulletjournal? Het is er een die ik al heel lang gebruik. De belangrijkste reden dat ik het gebruik, is dat je er gaandeweg in kunt schrijven. Je gaat alleen naar je bekijk (of dat nu een alledaagse spread of een dagboekpagina is) en voegt een bullet in (een bullet journal! Markeer het als de taak is voltooid: )

Als u een standaard papieren planner gebruikt, kunt u deze in uw planner schrijven of uitprinten. Bullet-journals zijn geweldig omdat u uw inzendingen ook kunt afdrukken en digitaal op uw computer, iPod of iPhone kunt opslaan. Zo heb je overal toegang tot je bullet journal. Als je het leuk vindt om dingen te fotograferen of video's te maken, dan is dit je favoriete planner! Je kunt zelfs herinneringen (voor jezelf) afdrukken of post-its afdrukken met je bullet journals! En als je een geweldige presentator bent, wil je je presentatienotities en bulletjournal bij je hebben als je spreekt!

Wat is een bulletjournal? Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen om de basis te begrijpen. Als u regelmatig een papieren planner gebruikt of uw aantekeningen op uw computer bewaart, is een digitaal dagboek misschien precies wat u nodig heeft. Ik weet dat bullet journals geweldig zijn, maar ze zijn niet alleen voor schrijvers! Elke soort schrijver zou baat hebben bij een dagboek. Onthoud dat er niets beters is dan opschrijven wat je elke dag doet en dan terugkijken op je dagelijkse activiteiten om te zien hoeveel je hebt gedaan.

Link naar de website: http://mylovelynotebook.nl/